VECHTSPORT COLLECTIE

Algemene informatie

Met de producten van WOLFGYM kun je een totale uitrusting samenstellen voor jouw vechtsport. Of het nu gaat om boksen, kickboksen of thaiboksen. De materialen zijn geschikt voor iedere vechtsport. WOLFGYM verkoopt diverse merken waar wij achterstaan, zoals het merk Ichiban een merk van kwaliteit en een buitengewone levensduur. Ook Rumble, Twins, Bytomic en Shock Docor staan in ons assortiment om jouw uitrusting helemaal compleet te maken.

Als beginner heb je de keuze in diverse soorten materiaal. Scheenbeschermers, bokshandschoenen maar ook hoofdbeschermers zijn aan te schaffen in de varianten: stof, PU leer en leer. Stof is voor zich sprekend stof. PU leer staat voor PolyUrethaan. De zichtbare laag van de materialen met PU hebben een polyurethaan folie of coating. Deze kan aangebracht zijn met een laag splitleer, maar kan ook bestaan uit samengeperste leerresten. In vele gevallen bevat PU dus ook echt leer. PU ziet er vaak niet uit als een leerproduct, maar is dit in vele  gevallen wel. Materialen met leer bestaan 100% uit leer.

Vechtsporten materialen voor boksen, kickboks en thaiboksen hebben een jaren lange levensduur een investering in materiaal is dan ook een goede investering in jouw vechtsport carrière. Naast bokshandschoenen, scheenbeschermers, kousen en hoofbeschermers kun je bij WOLFGYM ook terecht voor diverse soorten bitjes, kruisbeschermers (ook wel tok genoemd), vechtsport broekjes van de merken TWins en Rumble en bandage van de merken Ichiban en Rumble. Al met al ben je bij WOLFGYM op het juiste adres voor het aanschaffen van jouw vechtsport materiaal.